046-25 95 95

Dekor​ till fönster

Vi på Kåge Reklam AB i Staffanstorp har erfarenhet av reklam sedan 1947, och kan stå till tjänst med det mesta inom branschen.

Oavsett om du vill ha logotyper på flaggor, skyltar eller fönsterdekor, så kan vi hjälpa dig.

Med rätt dekor i din firmas lokaler, så når du ut till kunderna snabbare. Hos oss kan du få din reklam i alla färger och format, på både fordon och lokaler.

Vi på Kåge Reklam AB har det senaste inom digital teknik, kompetent personal samt en lång tradition inom hantverk, och vi hjälper dig gärna med marknadsföringen.​

Din logotyp som fönsterdekor

​​Om du vill ha ditt firmanamn eller ett annat budskap på dina lokalers fönster och dörrar, så kan vi ordna det. Vi kan också utrusta dina fönster med solskydd och insynsskydd så att dina anställda får en behaglig inomhusmiljö.

Frostad folie fungerar som en utmärkt avskiljare på både fönster och glasdörrar. Vi gör även väggdekor om du vill sprida ett budskap eller information på en stor yta.

Ta kontakt med oss på Kåge Reklam AB för att få veta mer om våra öppettider. Vi hjälper dig självklart med montering på plats när du vill ha vägg- och fönsterdekor i dina lokaler.​

Kontakta oss

Tel: 046 - 25 95 95

Mail: info@kgreklam.se

Hitta hit: Klicka här