046-25 95 95

Vår bildekor i Malmö och Lund förvandlar din bil till en mobil reklampelare

Kåge reklam utför professionell bildekor i Lund och Malmö. Vår kunskap och erfarenhet inom montering av bildekor och foliering sträcker sig långt tillbaka med ett purt intresse för att leverera våra tjänster med hög kvalitet samt skapa goda samarbeten med våra kunder. Kompetent bilreklam kan ge en riktig boost för ditt företag.

Bildekor och foliering i Malmö och Lund

Med hjälp av bildekor marknadsför du ditt företag till tusentals personer varje dag till ett lågt pris. Resultatet av bildekor blir att bilen på ett tydligt, elegant och snyggt sätt visar ditt företagsnamn och budskap så att andra upptäcker det. Vi erbjuder skuren dekor, toppskyltar, storbildsutskrifter, stripes och helfoliering. Vår foliering samt bildekor i Lund och Malmö är inte enbart till företagsbilar, lastbilar och bussar utan även privata bilar. Skuret, printat eller en blandning av båda – Valfriheten för bildekor är enorm hos oss.

Kontakta oss för hjälp med bildekor i Lund och Malmö

Vill ni veta mer om oss eller vår bildekor och foliering, är ni välkomna att kontakta oss. En tjusig och blickfångande bildekor på din bil ger mer reklam för pengarna. Vi är experter på foliering och bildekor i Malmö och Lund. Kontakta oss gärna vid intresse!

Kontakta oss

Tel: 046 - 25 95 95

Mail: info@kgreklam.se

Hitta hit: Klicka här