-->

Ring oss på046-25 95 95

Skyltar till fasad och bygg

​En skylt kan se ut på många sätt och ha många olika funktioner. Om du vet var den ska sitta och vad den ska användas till guidar vi dig genom alla varianterna.​

Fasadskyltar till hela Sverige

​​Alla typer av skyltar som är monterade på en utomhusvägg kallas för fasadskyltar. Det innebär att det finns mängder av olika typer av fasadskyltar att välja mellan. 

Hos oss hittar du allt från små och diskreta skyltar till stora och lysande skyltar. Så länge du själv vet vart fasadskylten ska sitta och vilket syfte den ska ha så kan vi hjälpa dig hitta en bra lösning. 

Hos oss hittar du inte bara den senaste teknologin, vi har flera års erfarenhet av reklambranschen och kan anpassa våra fasadskyltar efter behov. 

På så sätt kan du hitta en fasadskylt som passar just ditt företag.​​

Från idé till produkt

​Med en fasadskylt kan du lätt visa vart din butik eller ditt företag befinner sig. ​Förutom fasadskyltar så hittar du även byggskyltar och andra typer av skyltar hos oss. Vi tillhandahåller till exempel ljusskyltar, smidesskyltar och varningsskyltar, för att nämna några. 

Vill du ha tips och råd på hur dina fasadskyltar eller byggskyltar ska se ut så kan du kontakta oss redan idag. Vi finns i hela Sverige och vi hjälper dig gärna genom processen, från idé till originalarbete och färdigt resultat. Förutom själva produktionen så kan vi även se till att monteringen av dina fasadskyltar utförs på plats hos er, om så önskas. ​Kontakta oss gärna!​

HITTA HIT

Kåge reklam AB

Gamla Dalbyvägen 225
245 92 Staffanstorp

ORG.NR

55 65 62-3492

KONTAKTA OSS

FACEBOOK

​Gilla vår sida här

fb-blue